Træningsudstyr til hjemmet og arbejdspladsen

0

Hvem kender ikke det, man kommer hjem træt efter en lang dag på jobbet eller på studiet. Udmattet og bare klar til at smide sig på sofaen og trykke på fjernbetjeningen. Men der skal købes ind, maden skal laves og der er lige noget man skal klargøre til i morgen – og måske er der unger der skal hentes.

Men egentlig burde man jo trække i træningstøjet og få snøret skoene til en tur i fitnesscentret. Det må blive senere. Men senere bliver det ikke. For når man endelig er klar, er fitnesscentret lukket.

Løsningen bør selvfølgelig ligge i en strammere prioritering af egen sundhed og tid til motion. Men det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort.

En rigtig god løsning på problemet er at investere i eget træningsudstyr. Altså træningsudstyr til hjemmetsom kan bruges på alle tider af døgnet. Lige præcis når du har lyst og tid.

Der findes i dag et stort og bredt sortiment af træningsudstyr som kan bruges både hjemme såvel som på arbejdspladsen. Og ikke som i de ”gode gamle dage”, træningsudstyr af ringe kvalitet.

Det træningsudstyr man i dag fx kan købe på nettet her i Danmark, er ofte af meget høj kvalitet, og matcher nemt det udstyr som der anvendes i fitnesscentre, yoga og pilates undervisning og andre steder hvor der undervises i motion af forskellig art.

Er du til den bløde yoga- eller pilatestræning, så findes der et bredt sortiment af træningsmåtter, massageruller redondobolde (yogabolde), træningselastikker og meget mere.

Er du til den lidt hårdere træning, så findes der slyngeredskaber som udfordrer dig på både styrke, kondition, koordination og meget mere. Slyngeredskaber er redskaber hvor du anvender din kropsvægt som modstand og reb/seler som redskab.

Slyngetræning er også i dag kendt som TRX træning som er utrolig populært i langt de fleste trænings- og fitnesscentre.

Slyngeredskaber fås i mange udgaver, både det kendte TRX som er et varemærke og andre tilsvarende, fx Multi Way Expander slyngeredskabet.

Har du en arbejdsskade, eller vil du gerne forebygge ondt i skuldrene, hovedpine og smerter i underarme og hænder, så kan du også nemt klare dette enten hjemme eller på jobbet.

Med håndtrænerbolde, massagebolde og træningselastikker træner du nemt de enkelte muskler så de kommer sig oven på en overbelastning eller som led i at forebygge at skaden sker.

Det er kun fantasien der sætter for træningen derhjemme – eller på jobbet, og der er ingen grund til at antage at den træning der lægges for dagen med træningsudstyr til hjemmet, skulle være af ringere kvalitet end den der udføres rundt i træningscentrene i Danmark.

Er du gået lidt i stå, eller ikke rigtig ved hvordan de enkelte træningsredskaber anvendes bedst muligt, så er YouTube din ven.

På YouTube finder du nemt træningsvideoer som fortæller dig hvordan du træner på ABS bolde, anvender træningselastikker, fitnesselastikker, slyngeredskaber og pilatesudstyr og meget mere. Mange private virksomheder har også videoer der viser hvordan du kan træne med træningsredskaber af forskellige typer. Så træningsudstyr til hjemmet og arbejdspladsen kan sagtens give dig masser af udfordring og bringe dig i den form du ønsker. Det er blot at komme i gang.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.