Tre måder at komme i form på i hverdagen

0

Dette er sponsoreret indhold

For mange kan det at løbe ture flere gange om ugen eller at få taget sig sammen til at komme i fitness være meget uoverskueligt i en hektisk hverdag. Det kan derfor være enormt fristende at droppe det og slappe af på sofaen i stedet. Hvis man kender alt for godt til dette, kan man overveje nogle andre tiltag i hverdagen, der kan sørge for at holde en i form, og at man får bevæget sig. For at lære mere om kroppen, og hvordan man bør behandle den, kan man tage en af Lasotas uddannelser som eksempelvis idrætsskadeterapeut uddannelse.

Tag cyklen til og fra arbejdet

En af de tiltag man kan gøre i hverdagen – særligt hvis man har nogle kilometer til og fra arbejde – er at tage cyklen i stedet for bilen eller bussen. Selvom det i vinterhalvåret eller på våde regnvejrsdage kan være meget fristende at sætte sig ind i en varm bil, bør man gøre sig selv den tjeneste at stå imod fristelsen. Det er nemlig virkelig sundt for en at få rørt sig lidt hver eneste dag, og en cykeltur til og fra arbejde vil sikre, at man får gjort det. Desuden, hvis man går op i klimaet, er det naturligvis bedre for kloden at cykle end at tænde bilen hver eneste morgen.

Gåture hjælper mere, end man skulle tro

Når man er ude og gå ture, er det for de fleste de færreste gange, man ligefrem går og tænker, at man brænder kalorier af imens. Modsat en løbetur plejer sveden jo ikke at løbe ned af panden på en efter en gåtur. Det betyder dog bestemt ikke, at en gåtur ikke hjælper på formen – faktisk er det stort set lige så sundt som at løbe en tur. Ved en rask gåtur holder man nemlig gang i kredsløbet, der i sidste ende er med til at styrke hjertet. Derudover har rigtig mange undersøgelser vist, at gåture er sundt for hjernen og hjælper også en mentalt, da det kan virke meget afstressende. Derfor kan en omgang gode gåture i løbet af en uge, sagtens rode bod på hvis man ikke lige er typen, der elsker motion og sved på panden. Om det så er en tur med hunden, turen til og fra arbejdet eller studiet eller blot en helt normal gåtur, når man lige har tid og lyst, er sådan set ligemeget.

Undgå de dovne løsninger

Som det allerede er blevet nævnt, kan det være meget fristende at prioritere bil eller offentligt transport over cyklen eller benene. Det er dog ved at droppe disse dovne løsninger, at man får alvor kan gøre noget godt for en selv. På den måde får man helt normale hverdagsagtige aktiviteter som at komme på arbejde eller besøge sine venner til at være en god lille måde at få rørt sig på. Hvis man gør det til en vane, vil man på den lange bane virkelig gøre sit helbred en tjeneste.

Share.

About Author

Comments are closed.