Tre simple tips mod søvnproblemer

0

Synes du er svært at sove ordentligt igennem i løbet af natten? Måske har du en seng, der ikke passer helt til dine behov. Der er stor individuel forskel på, hvilke behov man har, når det kommer til senge, og derfor er det vigtigt, man tænker i god kvalitet, når man vælger ny seng. Herunder er samlet en række forslag til, hvad du kan gøre, for at optimere din nattesøvn, så du ikke i samme grad oplever søvnproblemer. Vil du gerne læse mere i dybden om de enkelte råd og modeller, kan du klikke her.

Find en topmadras efter dine behov

Der er stor forskel på topmadrasser. Nogle er tykke, andre er tyndere, og nogle former sig fuldstændig efter din krop, så du kan ligge stille hele natten igennem. Med en Krone Signatur Plus kontinentalseng får du en seng, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer af topmadrasser. Her findes både en model i latex og en i Wonderpurskum, der former sig specifikt efter din krop. Wonderpur er blødere end latexmadrassen, hvilket kan være behageligt, hvis du føler, du får ondt i ryggen af en hård madras. Selve madrassen under topmadrassen fås også i forskellige fastheder. På trods af flere centimeter topmadras har selve madrassen i en kontinentalseng en enorm betydning, og det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken fasthed, du mener, du har brug for, når du vælger madras. Man bør huske på, at en seng gerne skulle holde i mange år, og det nytter ikke noget, hvis den giver anledning til dårlig ryg, hovedpine eller generelle søvnproblemer.

Sørg for, at du kan vælge individuel fasthed af madrassen

Det er fuldstændig individuelt, hvor fast en madras, man har behov for, og det er bestemt ikke noget, man bør gå på kompromis med. Det betyder, at det her er vigtigt at finde en seng, hvor der kan vælges to madrasser med forskellige fasthed. Det er nemlig langt fra en garanti, at du og din partner har de samme behov, når det kommer til madras, og så er det en fordel med en seng, hvor I hver især kan vælge en madras med en fasthed, der passer til jer. Lyngdals kontinentalseng giver jer netop denne mulighed.

Sengen er produceret i lyst, gråmeleret stof, og så fås madrassen i flere forskellige fastheder. Det samme gælder topmadrassen, der både fås i latexmateriale eller i memory foam, der er blødere og som former sig efter din krop. Topmadrasserne er begge 7 centimeter høje, hvilket yder maksimal komfort og gør jeres søvnoplevelse så god som muligt. Sengen er produceret i svensk fyrretræ, og den simple udformning lader ingen være i tvivl om, at det er en seng, der står godt plantet, hvor man stiller den. Den er modstandsdygtig og robust, hvilket er vigtigt for en seng, der forhåbentlig skal være grundlaget for god søvn mange år ud i fremtiden, og som ikke gerne skulle lide overlast.

Hav styr på ergonomien – også når du sover

Du har garanteret oplevet, at der på din arbejdsplads eller dit studie har været fokus på korrekte arbejdsstillinger og på, hvordan man bedst optimerer sin stilling, så man kan holde til at arbejde længst muligt. Det samme gælder søvnen. Selvom man ikke i søvne på samme måde kan regulere, hvordan man ligger, så kan man gøre meget for at hjælpe kroppen på vej.

Physio Natural er en kontinentalseng, der er udviklet af eksperter. Ergo- og fysioterapeuter har været med til at udvikle og gennemteste denne seng, så man har opnået et resultat, der er så sundt for kroppen som muligt. Denne kontinentalseng er fyldt med kvalitetsfjedre. De såkaldte Physio Natural-fjedre yder god komfort og støtter ryg, hofte, skuldre og resten af kroppen, så man ikke ubevidst ligger i uhensigtsmæssige stillinger. Topmadrassen er elastisk og har en ventilerende overflade, der er med til at lede sved væk fra kroppen. Desuden er den produceret i et materiale, der er allergivenligt, så der ikke er nogen risiko for, at du vil opleve løbende næse eller kløe, når du vågner op. Desuden er den bæredygtigt produceret, så du kan sove med god samvittighed – hver eneste nat.

Share.

About Author

Comments are closed.