Udfoldelse og kreativitet for mor

0

Når du er højgravid er det svært at huske at gøre noget for sig selv, men det er lige så vigtigt for babys helbred at mor har det godt, fordi de små kan mærke hvordan du har det. Husk at drikke massere af vand og at opretholde dine hobbyer, så du ikke mister dem, selvom du nu skal tænke på en anden, du skal tage dig af og passe på. Hvis mor har ting hun holder af, vil baby holde af at gøre dem med hende.

Noget med kroppen

Mens du stadigvæk kan og har energi til det, er en frisk gåtur et rigtig godt bud på noget motion du kan føre ind i dit liv. Hvis du har svært ved at komme ud af døren kan du lave en varm eller kold drik (afhængig af vejret), høre en podcast eller noget musik eller invitere din veninde med på turen, så det bliver en hyggelig oplevelse og ikke noget du skal tvinge dig selv til. Hvis du er mere til indendørs aktiviteter så kan du prøve gravid yoga eller noget afslappende og simpel pilates på dit stuegulv. Hvis du kan komme ud i bilen og pakke en lille taske, kan du køre en tur ned i din lokale svømmehal og plaske lidt rundt i nogle timer, hvilket kan være ganske afslappende. Du kan også svømme nogle baner for at få lidt motion ind i din rutine.

Noget med sindet

Med en pude i ryggen og en kop te ved hånden kan du udfolde dig kreativt ved at tegne eller begynde at eksperimentere med vandfarver, så du er klar til at farvelægge med den lille ny. Hvis du ikke har lyst til at tegne eller male kan du begynde at lægge puslespil mens du lytter til noget eller læse bøger i en bogklub du kan starte med en veninde.

Share.

About Author

Comments are closed.