Vejen til et sundt helbred

0

For at kunne fungere bedre i hverdagen og være oplagt til dagens arbejde, er motion vejen frem til et sundt helbred. Hvis du får regelmæssig motion, så kan du forebygge diverse sygdomme. Der kan dog være mange faktorer der spiller ind, som gør, at det kan være svært at dyrke motion i nogle perioder. Det kan være, at der er travlt på arbejdet, der skal være tid til børnene eller at du generelt er drænet for energi. Det er en god ide, at tænke på dit helbred, da det påvirker dit Blodtryk.

Hvordan skal du finde tid til den fysiske aktivitet?

Det er små ting som at cykle på arbejde, tage trapperne frem for elevatoren eller lave en gå-aftale med en ven. Det kan også være, at det handler om at strukturere din dag. Hvis du sætter dig et mål først på dagen, så er det nemmere for dig, at overholde den plan. Derudover kan du også lave hjemmetræning, da der er en masse træningsvideoer på Youtube. Det kan blot være, at du nogle dage kun har tid til 15 minutters træning. Men 15 minutter, hvor du får pulsen helt op, er bedre end ingenting. Det kan være hårdt i starten, hvis du ikke plejer at træne. Efter noget tid, så vil det blive nemmere for dig og dermed vil du opnå mere energi og overskud. Det giver en sundere livsstil, men også et gladere jeg.

Bedre nattesøvn

Man hører jævnligt om, at der er mange der har problemer med at sove. Ved at være fysisk aktiv i hverdagen bidrager det til en bedre nattesøvn. Det gør også, at du vil få mere overskud til at træne fordi du netop får en bedre søvn om natten. En dårlig nattesøvn kan også resultere i dårligt humør, hvilket man jo ikke ønsker. Selvom motion kan virke uoverskueligt i begyndelsen, så gavner det både hjertet og sjælen i sidste ende.

Share.

About Author

Comments are closed.