Bestil en aktiv rejse til Thailand – Asiens farverige kultur

0

Rundrejser til Thailand byder på vandreture blandt bjerge og små landsbyer og besøge så mange gyldne paladser og templer, som du orker. Du ser masser af Buddhaer og møder buddhistiske munke på din vej rundt i Thailand, og alle møder dig med et smil. Kombiner strandferien med storbyferie til Bangkok, gør et godt kup på markederne og udfordrer dine sanser.

Udklip af turisternes favoritter
Thailand er ikke kun et spændende land på grund af klimaet og den fantastiske natur. Kulturen har mindst lige så meget at skulle have sagt for oplevelsen. Thailands kultur er på mange måder meget anderledes end den vestlige kultur. Det er et meget besøgt land og de lever i høj grad af den store tilstrøm af turister der kommer til år for år.

Thailand er stærkt præget af buddhismen, hvilket blandt andet ses på de mange pragtfulde templer i alle de større byer. Buddhismen fylder meget både på politisk plan og i den Thailandske hverdag. Templer og munke er nogle af de meget hellige ting man kan være heldig at opleve i Thailand, som er værd at opsøge, hvis man er interesseret i deres kultur.

Der er flere ting vi har taget til os fra Asien og særligt deres mad har vundet manges hjerter. Det thailandske køkken er både spændende og anderledes, end de hjemlige kartfler med frikadeller og brun sovs. Og det er ikke kun smagsløgende der tilfredsstilles, maden er nemlig også smukt anrettet og indeholder en masse spændende og farverige ingredienser.

Aktiv ferie i Thailand

Rejser til Thailand byder på lidt af det hele. Har du lyst til at slappe af på en smuk strand ? eller banker dit hjerte for rundrejser i Thailand, hvor du kan opleve kulturen og naturen på tæt hold? Thailand byder dig velkommen, og landet emmer af Østens Mystik, for her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker.

Når du rejser i Thailand, er der også masser af muligheder for at opleve den fantastiske frodige natur. Det nordligste Thailand er fyldt med smukke templer, livlige markeder og masser af muligheder for udflugter. Der er massere af jungle, floder, vandfald og varmekilder, som er værd at opleve med egene øjne. En aktiv ferie i Thailand byder på en masse vandreture i den smukke nature eller i storbyens mange gader. Der er en masse og se, og det er bare med at komme igang, hvis man er den aktive type. Hvis ikke, så er der en masse smukke strande man kan dase på, og det er værd at besøge mere end blot en.

Thailands sans for udsmykning & snilde

Der er mange måder at være aktiv på i Thailands smukke natur, men det er ikke alt Thailand byder på. Hvor end man kommer, kan man finde kvinder, smukt klædt i farver, danse på scener eller i gaderne.

Dans er en af befolkningens vigtigste, dramatiske udtryksformer i Thailand. Landet har en lang række folkedanser, opvisningsdans og andre danse som mere ligner importede danse fra verdens andre lande. Thailand er kendt for sine flotte udklædninger, udsmykninger og farver. Det ligner langt fra det man ser herhjemme og slet ikke DM i Dans på Zibrasport, som flere troligt følger med i. Det er noget spændende og nyt, som for mange er en oplevelse man ikke glemmer. Dans er sjældent bare dans, men nærmest et teaterstykke, som fortæller en historie, hvor musikken sætter stemningen og følelserne.

Hvia man ønsker at give sig selv sådan en oplevelse, så anbefales det af finde en af de mange steder i Bangkok. Her er der både mulighed for at se de flotte opvisninger under åben himmel, teatre, restauranter eller endda i et af de mange smukke templer.

Share.

About Author

Leave A Reply