Cannondale – cykler af kvalitet

0

Cykling er en fortræffelig måde at trimme kroppen på, og alle uanset niveau kan være med. Derudover oplever du ved cykling den ultimative frihed ved at flyve hen over landevejene eller i skovene i larmende stilhed. Her mærker du for alvor suset af farten og effekten af dit tråd i pedalerne. Uanset om det er racercyklen på landevejen eller mountainbiken i skoven, der trækker, så er en god cykel altafgørende for, om du ofte hopper op på sadlen og kommer afsted. Gode kvalitetscykler kan imødekommes af Cannondale, som både sælger mountainbikes og racercykler. Med en cykel fra Cannondale kan du være sikker på at få en kvalitetscykel, hvoraf bekvemmelighed ligeledes er tænkt ind i designet. Du får altså mulighed for at få fingre i en unik blanding af teknologi og design. Bliv klogere på Cannondale her. Eller få hjælp ved den lokale cykelhandler i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg.

 

Hvilken begynder racercykel skal jeg vælge?

Har du sat dig for at mærke den ultimative frihed gennem en racercykel? Hvis dette er tilfældet er der nogle generelle ting, du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter en god begynder-racercykel:

  • Materialet stellet er lavet af
  • Kvaliteten af gearene
  • Størrelse på cyklen

Stellet til de fleste racercykler er i dag letvægtsstel enten af aluminium eller karbon.

Aluminimumstellet giver typisk mere stabilitet og er nemmere at reparere på, men er lidt tungere end karbonstellet. Prismæssigt er aluminimumstellet 3 – 4000 kr. billigere end karbon. I forhold til geartyper er de tre store producenter Shimano, SRAM og Campagnolo. De to sidstnævnte henvender sig i høj grad til professionelle, hvorfor Shimano er et ideelt valg til begyndere. Det kan være svært at finde ud af den ideelle størrelse til cyklen. En god idé vil derfor være først at måle din skridtlængde. Når du kender længden kan du enten bruge en racercykel størrelsesguide eller selv beregne den optimale stelstørrelse. Du kan beregne stelstørrelsen i centimeter ved at gange skridtlængden med 0,66. Hvis du ønsker den i tommer kan du dividere med 2,54.

Share.

About Author

Comments are closed.