De rette padler gøren turen bedre

0

Er du glad for at komme ud på vandet i kayak? Måske er det noget, som du for første gang vil forsøge. Uanset hvad, der kendetegner dig, så er der faktisk en del ting, du skal have styr på. Nogle er mere vigtige end andre, og derfor er det klart, at du for eksempel skal finde en god redningsvest. Andre ting kan dog også få en stor betydning for din tur. For mens redningsvesten næppe påvirker din oplevelse af turen, kan de rette padler vende op og ned på din oplevelse.

Få god fart på

Når du er på vandet, så er det selvfølgelig for at komme omkring. Derfor er det også dejligt at mærke, at du har kræfterne til det. Det er nemlig hårdt arbejde, men der er intet som at stryge let over vandet i en kajak.

For at få en god og flydende oplevelse kræver det bare, at du har det bedste udstyr.

Det vil blive meget nemmere for dig at klare strabadserne, hvis du har padler, der er designet til at hjælpe dig mest muligt. Det, som det dybest set handler om, er, at du kan skubbe til så meget vand som muligt i et tag. Det kræver dog flere ting.

Find et godt design

Det handler altså i høj grad om designet. Hvis du skal hurtigt frem, så kan designet hjælpe dig godt på vej. Visse dele af designet er selvfølgelig mere vigtige end andre. Du skal blandt andet holde øje med:

  • Størrelsen på bladet. Der skal nemlig være plads til at fange meget vand, men det skal ikke være så stort, at det bliver svært for dig at håndtere.

  • Længden på skaftet. Det skal passe til dig og din størrelse, så du kan styre det.

  • Vægten på padlen. Det skal ikke være hverken for tungt eller for let.

Så kan du sejle godt.

Share.

About Author

Comments are closed.