Derfor skal du vælge en idrætsefterskole

0

På en Idrætsefterskole har du mulighed for at gå i dybden med din yndlingssport og udvikle dig som fodboldspiller, gymnast eller noget helt tredje.

På mange sportsefterskoler har du nemlig mulighed for at dyrke din yndlings sportsgren op til 6 gange hver uge, hvor du bliver trænet af specialiserede og dedikerede trænere.

På en sportsefteskole har du ikke kun mulighed for at dyrke en masse sport, du har også en unik mulighed for at udvikle dig og få en bedre sportsforståelse, hvilket kan gavne din fremtidige sportskarriere.

En af de idrætsefterskoler der yder en høj sportsfaglig viden og en specialiseret træning er Lægården. Lægården efterskole ligger ved Holstebro og har stor fokus på at skabe de bedste sportslige rammer for deres elever.

Som elev på Lægården efterskole har du mulighed for at dyrke enten fodbold, håndbold, roning eller adventure race. Og selvom du aldrig har gået til roning før eller udfoldet dig på en BMX cykel, har du med et ophold på Lægården efterskole mulighed for at udfordre dig selv.

Hvis du aldrig har spillet fodbold eller håndbold før, men ønsker at prøve det af mens du er på efterskole, skal du ikke lade dig skræmme af ordet ”sportsefterskole”. De fleste idrætsefterskoler er gode til at tilpasse dine egenskaber, uanset om du er helt grøn eller har en større erfaring med en specifik sportsgren.

 

Der er stadig plads til hygge og social samvær

Et år på efterskole skal ikke kun gå op i sport og sved, derfor er der stor fokus på det sociale og de sociale værdier. Når du vælger at gå på efterskole, siger du ja til fælleskabet, nye venner og et år hvor du bliver udfordret og klogere på livet.

Disse værdier er særligt i fokus på Lægården efterskole, hvor de med faste & sunde rammer sætter barrieren for hvordan man opfører sig, og hvor man bliver dannet til at blive et modent individ.

Det betyder at forebyggelse mod mobning og et stærkt fælleskab er i fokus fra start af, så elevens energi kan bruges på læring og udvikling.

Uanset om du vælger en teater efterskole eller en idrætsefterskole, så kan du være sikker på, at du vil få et uforglemmeligt år med en masse nye venner.

Share.

About Author

Comments are closed.