Kombinér sjov og motion med disse sportsgrene

0

Det kan være svært at finde overskud til at komme i gang med hård motion, som ovenikøbet også kan være rimelig tidskrævende. Det er ikke altid at der er plads til fitness, fodbold eller håndbold i en lidt presset hverdag. Derfor får du her 3 gode råd til alternativ motion, som du samtidig har det sjovt med.

Indendørs sportsgrene

Indendørs er der lidt forskellige ting at lave. Nogle er mere fysiske end andre, men man skal stadig bevæge sig, og øve sin finmotorik. Hvis man har plads indenfor, er der i hvert fald en del muligheder for sjove sportsgrene. Bordtennis er den sportsgren du bevæger dig mest ved, og det vil helt sikkert være et hit. Specielt hvis der er børn i huset vil bordtennis falde i god jord. Bordtennis kræver noget mere bevægelse, end f.eks. dart eller billard, som man også kan lave indendørs. Udover at løbe lidt skal man også svinge sin arm ret meget, da man jo holder om et bordtennisbat. Man kan altid gøre det ekstra spændende ved at lave en turnering for hele familien, ellers kan man invitere nogle venner, og købe en præmie til vinderen. Selvom det er sjovt at spille uden en turnering, er det stadig sjovt at gøre det lidt anderledes ind imellem.

Udendørs sportsgrene

Hvis der ikke er plads indenfor, kan man også finde et bordtennisbord til udendørs brug. Udover bordtennis kan man finde et billigt stangtennissæt, som bare skal sættes ned i græsset. Med stangtennis kan man få timevis af sjov, og samtidig få frisk luft. Med stangtennis får man også en del motion, da man bevæger sig rigtig meget. Hvis man ikke er så meget til boldspil, kan man bruge en trampolin i stedet for. Trampoliner er begyndt at blive populært i fitnesscentre, da flere steder tilbyder jumping fitness, da trampoliner er virkelig effektive. Man skal i hvert fald ikke undervurdere motionen i trampoliner. Man kan lave rigtig meget god træning på en trampolin, og samtidig er det virkelig sjovt.

Brætspil

Tro det eller ej, men der findes brætspil at man kan bevæge sig ved. Twister er generelt er hit, det kræver dog lidt flere personer at spille. Man kan godt spille det selv, men det er nok sjovere at spille sammen med andre. Derudover kan spillet Elefun også bruges til bevægelse. Selve spillet går ud på, at en elefant puster sommerfugle ud af sin snabel, som man skal fange i luften med tilhørende net. Der findes også flere brætspil på markedet, så man skal bare finde det som, passer til det man gerne vil. Man kan se udvalget af brætspil ved at tage en tur ned i den lokale legetøjsbutik, eller boghandel.

Share.

About Author

Comments are closed.