Motionér kort og intenst derhjemme

0

Træning og generel motion er essentielt for vores helbred. Det er dog ikke altid, man har lyst til at melde sig til et tennishold, hockeyteam eller skulle ud at løbe i al slags vejr. Der kan crossfit komme dig til undsætning, da det er en nem træningsform at udøve derhjemme.

Opbyg dine egen crossfit rutiner

Crossfit er ikke blot en enkelt øvelse eller teknik, men derimod adskillige øvelser udført med høj intensitet. Find dit nye crossfit udstyr, og kom i gang med hjemmetræningen. Da crossfit som nævnt består af mange forskellige øvelser, er redskaberne dertil også mange, og de har alle hver deres funktion. Eksempler på crossfitudstyr er træningselastikker, medicinbolde, vægtstænger, sjippetove og vægtveste. De indbyder tilsammen til en varieret træning. Netop derfor er crossfit en så almen træningsform; Den træner alle mulige muskler, konditionen og udholdenheden. Med crossfit gælder det om at sammensætte de træningsprogrammer, der passer bedst til en selv, for at få mest muligt ud a det.

Hvilket crossfitudstyr skal man vælge?

Har du ingen anelse om, hvilket crossfitudstyr, du vil kunne drage bedst nytte af, og gider du ikke spilde dine penge og din tid, får du her forklaret lidt om nogle forskellige redskaber: Træningselastikker kan bruges til hjælp ved pull ups, vægtstænger og andre ting. Ved pull ups vil de give dig en støtte, så du får nemmere ved at trække dig op. Ved vægtstænger kan du fastsætte dem på begge ender af stangen og under begge dine fødder, hvorefter du kan løfte den eller lave øvelser, som du ellers ville have gjort med de tungere vægtskiver. Sjippetove er mere beregnet til den del af træningen, der handler om at få pulsen op. Du kan sjippe i dem, som du vil, og de findes til alle niveauer. Ved brug af medicinbolde foregår træningen nede på gulvet, og du får bl.a. trænet de skrå mavemuskler.

Share.

About Author

Comments are closed.