Find dine nye Nike Metcon Crossfit sko

0

Nike er en amerikansk virksomhed, som har produceret sportsmode og sportudstyr siden 1964. Det er et mærke, som langt størstedelen af alle danskere har kendskab til. Selvom Nike har eksisteret i mange år, så er det ikke så mange år siden, at de producerede deres første crossfit sko ved navn Nike Metcon. Det blev dog en særdeles succesfuld udgivelse, som bl.a. er efterspurgt på det danske marked.

Nike Metcon er en serie, som Nike kan tillade sig at være stolte af. Det er nemlig en serie, som fokuserer på alt dét, som forbrugere og motionister har efterspurgt i årevis. Det er derfor ikke helt uden grund, at Nike mere eller mindre dominerer markedet sammen med Reebok.

 

crossfit sko nike metcon 2

Denne crossfit sko, Nike Metcon 2, anbefales til mænd, som ønsker at dyrke Crossfit. Den kan købes på Workoutshop.dk for 829 DKK 

cta-forhandler

Nike Metcon 1

Nike Metcon 1 anbefales til mænd, som ønsker at dyrke Crossfit, men ikke er helt parate til at investere i en Metcon 3, eller Metcon 2. Den kan købes på Workoutshop.dk for 599 DKK

Fitnessogmotion anbefaler: Nike Metcon 3 – Nike har gjort det muligt at customize sin sko, således at man kan vælge de farvekombinationer, som man bedst kan lide. Gå til Nike Metcon 3 forhandler >>

 

Nike Metcon crossfit sko – Tilegnet både begyndere, øvede og professionelle

En af de fantastiske ting ved Nike Metcon crossfit sko er, at de kan bruges af enhver person. Det er altså ikke afgørende, hvorvidt du er begynder, øvet eller professionel. Nike har taget højde for enhver person, hvilket tilsyneladende har været en vellykket strategi.

Crossfit sko fra Nike befinder sig i en prisklasse, som appellerer til de flestes budget. Nike er hverken den billigste eller dyreste producent på markedet. Kvalitetsmæssigt er der dog ingen tvivl om, at Nike er et skridt foran mange af de øvrige producenter.

Nike Crossfit omfatter bl.a. deres store udvalg af crossfit sko, som efterhånden sælges i rigtigt mange sportsforretninger og på nettet. Dine nye sko til crossfit er altså ikke mere end få klik væk.

 

Nike Metcon 1 – Glimrende sko til crossfit og fitness

Nike Metcon 1 er tilegnet dig, der elsker at dyrke crossfit og / eller fitness i din dagligdag. Skoen er velegnet til styrketræningsøvelser, burpees og box jumps. Du er godt dækket ind med disse sko, som ikke lader dig begrænse, når det drejer sig om crossfit og fitness.

Modellen har bl.a. en fleksibel forfod og fast hæl. Ydermere er skoens ydersål designet til at sikre et maksimalt greb i underlaget. Således får du også høj stabilitet og optimal støtte, når du udfører forskellige øvelser.

Skoen har en mellemvægt på 303 gram, som dog kan variere alt efter den valgte størrelse. Modellen kom på markedet i 2. halvår 2015 og er sidenhen blevet revet ned fra butikshylderne. Skoen fungerer bedst på et fast underlag, hvor den høje stabilitet kommer til udtryk.

Nike Metcon 1 kommer også med et unikt snøresystem (flywire) og åndbart mesh. Samlet set er der tale om en slidstærk crossfit sko, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken kvalitet, komfort eller design. Det er svært ikke at blive begejstret for disse Nike crossfit sko, hvor der er en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Nike Metcon 1 Blå

>> Gå til Nike Metcon 1 forhandler (både til mænd og kvinder) 

 

Fordele ved Nike Metcon 1:

 • Udgivet i 2. halvår 2015
  • Egnet til crossfit og fitness
  • Fleksibel forfod
  • Fast hæl
  • Maksimal greb i underlaget
  • Høj stabilitet
  • Optimal støtte
  • 303 gram
  • Unikt snøresystem (flywire)
  • Åndbart mesh

 

Nike Metcon 2 – Fleksibel crossfit sko med mange forbedringer

Nike Metcon 2 er naturligvis efterfølgeren til Nike Metcon 1. Producenten har lykkedes med at implementere en masse forbedringer, hvilket har medvirket til, at modellen er ekstremt populær i hele verden. Nike har allerede annonceret, at de arbejder på Nike Metcon 3, men indtil da må du nøjes med Nike Metcon 2.

Nike Metcon 2 er det nyeste skud på stammen fra Nike. Modellen blev udgivet i 1. halvår 2016, hvor danske- og udenlandske forbrugere  havde svært ved at skjule den store begejstring. Begejstringen er fortsat stor, hvilket også ses på de flotte salgstal.

Modellen kan bruges til både crossfit og fitness, ligesom det gør sig gældende for Nike Metcon 1. Skoen vejer 321 gram og byder på en god pasform. Overdelen kommer med en seamless konstruktion, hvor det åndbare og slidstærk mesh kommer til syne.

Det er også værd at lægge mærke til den famøse TPU-hælkappe, som er med til at minimere risikoen for skred under træning. Nike har udviklet skoen med gummi i området ved forfoden, hvilket har haft positiv indvirkning på både trækkraft og greb.

Sammenlignet med sin forgænger, så kommer Nike Metcon 2 med en stærkere og lettere overdel end sin forgænger. Skoen har bl.a. fået ros fra medier og anmeldere for at være glimrende til intensiv træning.

Nike Metcon 2

 

>> Gå til Nike Metcon 2 forhandler (både til mænd og kvinder) 

 

Fordele ved Nike Metcon 2:

 • Udgivet i 1. halvår 2016
  • Mange forbedringer
  • Flotte salgstal
  • 321 gram
  • God pasform
  • Seamless konstruktion
  Åndbart og slidstærkt mesh
  • TPU-hælkappe
  • God trækkraft og greb
  • Lettere og stærkere overdel
  • Glimrende til intensiv træning

 

Nike Metcon sko til mænd

Er du mand, og er du på udkig efter et par crossfit sko, som du kan få glæde af, når du dyrker crossfit? I så fald vil Nike Metcon være tilegnet dig, da du er sikret fuld værdi for alle pengene.

Nike Metcon er populære blandt både unge, midaldrende og ældre mænd, som dyrker fitness og / eller crossfit. Størrelserne går op til str. 49 1/2 cm., så du kan helt sikkert finde et par crossfit sko, der passer til dine fødder. Som udgangspunkt er størrelserne helt normale, hvorfor du blot kan vælge den størrelse, som du er vant til at bruge. Dog skal du bemærke, at forhandlerne noterer pasformen som ”Medium bredde”. Hvorvidt den pasform stemmer overens med dine behov afhænger af dine fødder.

I forbindelse med at du kigger efter Nike Metcon 1, Nike Metcon 2 eller en helt tredje model, så skal du selvfølgelig huske at vælge herremodellen. Der bliver nemlig udviklet både herre- og damemodeller i modsætning til mange andre producenter, hvor der bliver brugt unisex.

>> Gå til forhandler af Nike Metcon til mænd 

 

Nike Metcon sko til kvinder

Nike Metcon kan naturligvis også købes til kvinder. Selvom herremodellerne fortsat er de mest populære, så er der også udviklet en række damemodeller, som efterhånden er blevet et stort hit. Som udgangspunkt er der ikke de helt store forskelle på herremodellerne og damemodellerne.

Det karakteristiske ved Nike Metcon til kvinder er, at de kan købes i feminine farver og kan købes i mindre størrelser. Størrelser starter fra str. 36. Man skal dog være opmærksom på, at der helt naturligt er nogle størrelser, der er mere eftertragtet end andre. Vil du sikre dig et par Nike crossfit sko i din ideelle størrelse, så bør du afgive en bestilling, før det er for sent.

Ligesom mænd er kvinder også glade for at dyrke crossfit og fitness samt at bruge sko fra serien Nike Metcon til formålet. Der er ingen tvivl om, at det er en serie, der er kommet for at blive. Det er dog endnu uvist, hvornår Nike Metcon 3 vil blive lanceret på markedet.

>> Gå til forhandler af Nike Metcon til kvinder 

 

Share.

About Author

Comments are closed.