Ny cykelportal har stor succes – søg og find cykelprodukter

0

Det er nu muligt at søge mellem flere hundrede tusinde cykelprodukter på nettet og blive guidet til det rigtige valg. Cykelsporten har nemlig fået sin egen ”Trivago”, som hedder Velomio.com.

Velomio.com guider og sammenligner data fra mere end 50 af de største webshops i Danmark og udlandet. Dermed har brugeren et samlet overblik indenfor cykler, cykeltøj og cykelgear.

”I mere end et år, har vi arbejdet på teknikken og bygget sitet helt fra bunden af. Vi har selv nyudviklet en teknik, som endnu ikke er set på markedet,” forklarer Velomio.coms CEO Jesper Johannesen.

”På nuværende tidspunkt findes 50 online webshop samt 30 fysiske butikker i portalen. I 2019  skal vi som minimum have fordoblet disse tal,” forklarer Jesper Johannesen og fortsætter: ” Vi vil være den førende og foretrukne cykelsøgemaskine og i 2020 skal projektet derfor være internationaliseret.”

Find din rigtige cykelhandler, når du søger på cykelgear
De fysiske butikker er presset af online butikker og det er ikke hemmeligt at detailbranchen har det svært.  Velomio.com vil derfor kombinere disse butikker på den nye portal.

”Både fysiske butikker og online webshops har deres forcer og vi mener, at begge har deres plads på et ellers presset marked.  Velomio.com er derfor ikke kun til prissammenligning.”

”Sitet vil nemlig også være en guide, til valg af det rigtige produkt og hvor det kan købes, hvadenten det er online eller fysisk. Tænk sig, at opdage at produktet kan købes hos din lokale cykelhandler på vej hjem fra arbejde? Måske er du blot interesseret i at se cykelhjelme i en bestemt farve og det kan du på Velomio.com.”

Fysiske cykelhandlere kontra Online cykelbutikker
På Velomio.com skal produktsiderne vises både på fysiske butikkers og online butikkers produktsider.

”Hvis din dyre Specialized racercykel går i stykker, og du ikke ved, hvor det nærmeste Specialized cykelværksted er, så kan du søger på Velomio.com. Sitet kan vise hvilke forhandlerne har værksted og om du kan leje en cykel, mens din cykel er på værksted.”

”Det er vigtigt for de fysiske butikker, at de bliver tilkoblet Velomio.com. I praksis vil det sige, butikkerne bliver koblet på de respektive brands de forhandler. Det kan være Giant, Specialized eller Cannondale Velomio.com vil sørge for alt det tekniske og kobler så forhandlerne på de tilhørende brands.”

”Butikkerne skal ikke være nervøse for en portal, der sammenligner priser. De online butikker kan ofte konkurrere på prisen. Velomio.com viser ikke, hvilken pris det pågældende cykelprodukt koster i de fysiske butikker, da den slags data ikke vil kunne indsamles online”

”De fysiske cykelbutikker skal fokusere og fremhæve deres fordele , som f.eks. vejledning til valg af rettet produkt, samt kundens mulighed for at se, føle og prøve produktet først og købe den rette størrelse med hjem ved første køb. De fysiske butikker har ingen fragt, og produktet kan du købe med hjem og have i hænderne med det samme. Så når brugerne på Velomio.coms kunder ringer til cykelbutikken eller møder op, skal de fysiske cykelbutikker selv få et salg i hus,” smiler Jesper Johannesen.

CEO Jesper Johannesen har i 15 år arbejdet i cykelbranchen, hvor han har stiftet Feltet.dk og Motionsfeltet.dk. Teknikken bag Velomio.com bliver udført i samarbejde med Martin Lutken som er teknisk udvikler. Forretnings- og konceptudvikleren Ulrik Hermansen, besidder mange års erfaring med udarbejdelse af produktsøgemaskiner.

I dag findes der  mere end 250.000 cykelprodukter på Velomio.com. Cykelprodukterne er opdelt i tre kategorier: ”Cykler”, ”Beklædning” og ”Komponenter og tilbehør”. Et større udvalg på nettet findes ikke.

Share.

About Author

Comments are closed.