Oppustelige sup boards

0

Stand up paddle boards har de seneste år tiltrukket mange mennesker, og det er der en grund til. Det er nemlig sjovt, nemt at lære og god motion for hele kroppen. Du er sikret timevis af sjov på vandet, uanset om du vil tage på tur med en god ven eller lege i vandkanten sammen med børnene.

Vi ser efterhånden, at de oppustelige stand up paddle boards overtager størstedelen af markedet, og mange efterhånden fravælger konkurrenten til de oppustelige, nemlig det tunge hard board. Hos SURFMORE forstår vi godt denne ændring, da der er en masse plusser ved at vælge et oppusteligt Stand Up Paddle board fremfor et hard board.

Et oppusteligt Stand Up Paddle board både vejer mindre, men har også den store fordel, at det ikke fylder mere end en større sportstaske, når luften er taget ud og det er foldet sammen. Det er derfor nemt at have med dig – uanset om du vil cykle til stranden, skal på kør-selv-ferie til Italien, eller vil tage en tur gennem Københavns kanal.

Oppustelige Stand Up Paddle boards var i mange år ikke værd at bruge penge på, grundet billig konstruktion og dårligt materialevalg. Siden hen er der sket rigtig meget indenfor udviklingen af SUP, hvorfor det rigtig valg af oppustelig boards næsten kan sammenlignes med et klassisk hardboard. De oppustelige SUP boards er kommet rigtig godt efter de velkendte hard boards, og giver dem kamp til stregen. Vælger man et kvalitets oppustelige board har det nemlig rigtig mange fordele.

Det er dog stadig vigtigt at være opmærksom på board type, fabrikant og kvalitet, når man handler oppustelige Stand Up Paddle boards. Der findes mange boards på markedet, som er udviklet med svage konstruktioner og tæt på håbløse pumper. Vær derfor opmærksom, få god vejledning og find et sæt, du ved, der fungerer – eventuelt med råd fra andre købere eller professionelle i branchen.

Share.

About Author

Comments are closed.