Sådan vælger du den helt rigtige badmintonketcher

0

Overvejer at du at starte til badminton, eller er du en lettere øvet spiller, der ønsker gode råd til at vælge den helt perfekte badminton ketcher?

Badminton er både en sjov og udfordrende sportsgren for hele familien, hvor alle kan være med. Derfor er den et populært valg for mange, der ønsker at starte til en underholdende sport, hvor man både kan spille solo eller double alt efter ønske. Vælg blot den rigtige badmintonketcher fra start, og du kan være sikker på at få et godt spil.

Vælg den rigtige badmintonketcher inden du starter

Udstyret inden for badminton kan virke ret simpelt – alt hvad du skal bruge er blot en ketcher og en god fjerbold. Men faktisk gør du klogt i at investere i en god ketcher, så du får de bedste forudsætninger for at få en god kamp:

  • Tung eller let ketcher? – helt generelt anbefales tunge ketchere til nybegyndere, da de giver mere slagkraft og er lettere at styre. En let ketcher er derimod et godt valg til den øvede spiller, der ønsker større præcision og hurtigere føring.

  • Hovedtung eller hovedlet? – du kan vælge imellem en forskellig vægtfordeling, der sikrer dig unikke fordele alt efter hvilken type spil, du ønsker at spille.

  • Design – selve designet kan spille en stor rolle for, hvordan din ketsjer skyder fjerbolden videre til modstanderen. Her kan det rette design være afgørende for fx accelerationsevnen, slagkraften m.m.

  • Long size ketchere – disse ketchere er ekstra lange og har derfor større rækkevide, vinkel og mere kraft. Til gengæld er de sværere at reagere hurtigt med.

Vælg din kommende ketcher ud fra dit niveau og spillestil

Når du skal ud og købe din kommende ketcher, er det en klar fordel at være afklaret med dit niveau samt hvilken spillestil, du ønsker at spille fremadrettet:

  • Niveau – der findes forskellige ketchere, der passer til dit individuelle niveau, og som begynder kan du fat i en ketcher, der er meget mere brugervenlig.

  • Spillestil – visse design egner sig bedre til hurtige, konkurrenceprægede spil, mens andre er perfekte til en hyggelig kamp med familien.

Share.

About Author

Comments are closed.