Træningsjunkie? Gode råd til anderledes aktiviteter med motion

0

Det behøver ikke ende i byture, tømmermændsmad og hele dage spildt på sofaen, blot fordi du har været i byen med dine venner.

Her på fitnessogmotion.dk har vi fundet et par alternativer til den klassiske lørdags-udflugt med vennerne.

Gokart

Jamen, sidder man ikke bare ned og drøner rundt uden at bruge kroppen? Nej. Har du nogensinde set en Formel-1-kører? De er i lige så god form som andre trænede topatleter. Nuvel, skalaen er langt fra den samme, men vores pointe er, at det kræver en vis mængde af udholdenhed og koncentrationsevne, hvis man vil til tops på podiet i gokart.

Et gokartløb tester din udholdenhed i arme og ben, du bruger store mængder energi, da du skal koncentrere dig og være årvågen under hele løbet – og så er det så intensivt, at din krop aktiveres og holder pulsen oppe.

Paintball

Her er endnu en fedtforbrænder: Hop i en indelukket kedeldragt på en varm sommerdag og løb så rundt med pulsen helt oppe takket være frygten for at blive nedlagt af en serie af hårdtslående paintballkugler. Som du nok har regnet ud, bruger du hele kroppen og løber intensivt og energisk rundt under hele dysten.

Paintball foregår ofte i det fri, hvor deltagerne skal erobre et fort eller tilsvarende. Det er ofte i et bakket miljø, hvor der kan kravles, spurtes og jagtes. Derfor er paintball en sikker vinder, hvis du vil dyste på ægte macho-maner og samtidig holde kroppen i gang.

BMX

Spænd cykelhjelmen og slå dig løs. BMX (eller mountain bike) foregår i skoven, hvor din balance og benmuskler testes i et op- og nedadgående terræn, der stiller krav til core-kontrol og koncentration. Disciplinen er steget voldsomt i popularitet de seneste år, og da BMX kombinerer sjov, action, konditionstræning og kammeratskab, er der intet at sige til det.

Share.

About Author

Comments are closed.